Bø bokkafé

Bø bokkafé er et selvstendig organ under Kroa i Bø. Vi arrangerer møter med forfattere, opplesningskvelder, forelesninger og lignende. Her i bloggen legger vi ut informasjon om fremtidige tilstelninger. Ta gjerne kontakt: bobokkafe@gmail.com

onsdag, april 05, 2006

Forfattere, film, Frankrike

Torsdag 20. april kommer forfatterne Hans Petter Blad og Rune Christiansen til Kroa i Bø. Blad og Christiansen samtaler om sine forfatterskap, om forholdet til film og til det franske. Det blir også visning av filmsnutter og en kortfilm i løpet av kvelden!

Rune Christiansen debuterte med diktsamlingen Hvor toget forlater havet i 1986. Han har skrevet til sammen ni diktsamlinger og fem romaner, den siste i 2003 med tittelen Intimiteten. Christiansen har også publisert en rekke essays. Han er tildelt Oktober-prisen, Halldis Moren Vesaas-prisen, Språklig samlings litteraturpris og Doblougprisen.

Hans Petter Blad har skrevet manus for både film og teater, og er aktuell med filmmanus til Gymnaslærer Pedersen. Han ga i høst ut sin andre roman, De nysgjerrige. Romanen ble omtalt som den ultimate studentroman. Debutboka til Blad, I skyggen av små menn midt på dagen, ble hovedbok i Bokklubbene utgivelsesåret.

Sted: Kroa
Tid: Torsdag 20.april kl.20
cc. 50,-

2 Comments:

Anonymous Anonym said...

Hei, what's with the film-noir lightning og dramatisk hår? Er det en sånn fransk greie?

12 april, 2006 15:02  
Anonymous Anonym said...

Skulle de ikke hatt røyk/pipe eller ansiktshår for at det skulle bli en fransk greie, da? Og frakk.

14 april, 2006 17:55  

Legg inn en kommentar

<< Home